Кои са новите притежатели на вашите чанти? Какви  къщи са

...
Кои са новите притежатели на вашите чанти? Какви  къщи са
Коментари Харесай

Защитават ли политиците джебчийската мафия

Кои са новите притежатели на вашите чанти? Какви  къщи са построили с парите от вашите портмонета? И какви са параваните на  престъпния бизнес? След Игнатиево, NOVA тръгна по следите на джебчийската мафия в София, с цел да открием сезона на джебчиите, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.



Те са кардараши oт клана на джебчиите и владеят играта с облагата от обири на пари и непознати движимости. Живеят в Елин Пелин, Петърч и Костинброд. Представяме ви фамилиите Илиеви, Бакови и Йорданови. Те са без обучение и без непрекъсната работа, само че се къпят в лукс и живеят в покои за стотици хиляди. 
 
Като тях има още стотици. Богати-безработни. Регистрирани крадци, само че свободни жители с първокласен живот. " Те са предприемчиви хора. Успяват да основат контакти. Печелят публични поръчки. Голяма част от тях обаче печелят публични поръчки и единствено прибират задатъка от 30% и изчезват, тъй като някой го разрешава ", разяснява в студиото на " Здравей, България " водачът на " Евророма " Цветелин Кънчев. 

" Кирил Илиев е бил координатор в „ Евророма ” от 1999 до 2000 година Нямам никакъв спомен за него ", добави Цветелин Кънчев. И цитира статистика, съгласно която българските джебчийки са най-некадърни. Албанците и румънците са факири в джебчийството.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР